PERIHAL SYARIKAT

INFO SYARIKAT

DELLINAROSE

Dellinarose dikenali sebagai DR dikendalikan oleh milik bumiputera yang ditubuhkan pada 25 Feb 2022. Syarikat DR tertumpu dalam bidang kesihatan dan kecantikan yang berasaskan tumbuhan semulajadi dan bahan organik bermutu tinggi seperti sarang burung dari Gua Gomantong.

Produk DR dihasilkan di sebuah kilang Bumiputera bertaraf GMP (Amalan Pengilangan Baik) mengikuti IMP (Islamic Manufacturing Practice) dan mempunyai keutamaan yang tinggi dalam menghasilkan produk yang berkualiti tinggi. Produk yang dirumuskan dari bahan-bahan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia. Ini adalah untuk memastikan kualiti produk dan keselamatan kesihatan pengguna.

DR menjalankan perniagaan seperti memasarkan produk atau pemakanan kesihatan dan kecantikan berasaskan bahan semulajadi seperti tumbuh-tumbuhan dan bahan organik bermutu tinggi yang dipasarkan di seluruh Malaysia dengan menggunakan sistem (SAD) iaitu Stockist, Agent dan Dropship.

Program Keusahawanan yang dibangunkan bertujuan membantu golongan yang kurang berkemampuan serta golongan yang ingin menambah pendapatan sampingan dan melahirkan ramai usahawan merdeka.

HQ Office

DELLINAROSE

Ibu pejabat Dellinarose terletak di Riverside Plaza Kuala Inanam, Kota Kinabalu, Sabah, dan kami mengalu-alukan kedatangan anda untuk melawat kami pada bila-bila masa yang sesuai.
Notify Me
  • No Features Are Available Right Now!
  • Redeem Points on Particluar Products

    Conversion Rule: RM1.00 = 1 Point

  • Convert Points into Coupons

    Conversion Rule: RM1.00 = 1 Point

Reward Reward